english version
Arfen

Profile pentru rosturi de dilatare

Profile pentru rosturi de dilatare

Protectii pentru pereti

Protectii pentru pereti

Stergatoare pentru picioare

Stergatoare pentru picioare

Profile pentru finisaje

Profile pentru finisaje

Banda hidroizolanta Hydroflex

Banda hidroizolanta Hydroflex

Aparate de reazem pentru poduri

Aparate de reazem pentru poduri

Profile pentru rosturile de dilatare pentru poduri

Profile pentru rosturile de dilatare pentru poduri

Produse speciale

Produse speciale

Aparate de reazem pentru poduri


Aparatele de reazem pentru poduri constau intr-un sistem format din cauciuc rezistent la apa si placi de otel. Acestea transferă de la structura superioara catre infrastructura podului incarcarile provenite din sarcinile de trafic, sarcina seismica sau vant. Acest sistem este produs in fabrica, in conditii de temperatura si presiune ridicata, din cauciuc natural si placi de otel, obtinandu-se un element puternic de preluare a incarcarilor ce asigura o garantie de lunga durata impotriva coroziunii T-shirt Customization.Dispozitive hidraulice de protectie seismica

Dispozitivele hidraulice de protectie seismica sunt formate in principiu dintr-un cilindru umplut cu  technical pdfs downloadsiliciu fluid,cu un piston mobil; controland debitului de fluid dintr-o parte a pistonului in alta, se obtine raspunsul asteptat din partea dispozitivului. Dispozitivul reactioneaza la miscarea relativă impusa, cuprinsa intre punctele de qucik downloads codes conexiune care pot fi intre structura si sol sau intre doua noduri interne ale unei structuri.

Izolatoare seismice

Izolarea seismica este considerata una dintre cele mai eficiente masuri de protectie impotriva cutremurelor, Replica Bvlgari Handbags deoarece   se bazeaza pe conceptul de reducere a fortelor seismice intr-o structura. Prin aceasta metoda se pot izola seismic atat constructii noi, cat si constructii existente, prin introducerea unor dispozitive speciale intre baza structurii si fundatia sa. 

Aparate de reazem tip

Aparatele de reazem tip "disc" sunt utilizate in proiectele de poduri datorita efectului de amortizare si durabilitatii elementului de rotatie, care este proiectat sa preia sarcinile excesive tipice cailor ferate si podurilor rutiere. Aparatul este realizat din otel inoxidabil cu un finisaj ce reduce alunecarea si izoleaza miscarea de forfecare. Replica Gucci Handbags Aparatul de reazem poate suporta sarcini de pana la 100.000kN, mentinand in acelasi timp capacitatea de rotatie. 

Aparate de reazem seismice cu miez de plumb

Aparatul de reazem seismic cu miez de plumb fuctioneaza ca un aparat de reazem conventional, adica transfera sarcinile verticale de la suprastructura la infrastructura podului. In plus, are rolul de a decupla suprastructura de infrastructura, in scopul de a reduce energia miscarii orizontale prin flexibilitatea asigurata de cauciuc. Disiparea energiei limiteaza deplasarea masei structurale izolate si ofera control Cheap Sale Standards asupra miscarii acesteia. Disiparea energiei se datoreaza cauciucului si a miezului de plumb. 

Aparat de reazem tip sferic

Aparatele de reazem de tip sferic sunt proiectate pentru a transmite sarcinile verticale catre infrastructura podului si pentru a permite miscari longitudinale, transversale si rotatii in jurul axei orizontale.

 Aparatul de reazem este compus dintr-o pereche de calote sferice din otel, una superioara convexa si una inferioara concava, avand intre ele un element glisant PTFE ce permite miscarea si rotatia. In plus, calota superioara are o suprafata plana de glisare ce permite miscarea longitudinala si transversala in plan orizontal www.bagstyle.cn.

Aparate de reazem orizontale

Aparatele de reazem orizontale sunt concepute pentru a absorbi sarcini orizontale in una sau mai multe directii. Acest tip de aparat poate fi utilizat cu aparate de reazem elastomerice sau aparate de reazem tip "oala"  mobile pe orice directie. In această configuratie, aparatul de reazem elastomeric sau cel tip "oala"   preia sarcina verticala, in timp ce sarcina orizontală este preluata de aparatul de reazem orizontal Replica Burberry Handbags

Aparate de reazem tip

Aparatele de reazem tip "oala"  sunt proiectate pentru a prelua combinaÈ›ii de sarcini verticale, orizontale, miscari longitudinale, transversale si rotaÈ›ii.

Acest sistem poate suporta sarcini foarte mari de peste 50.000 kN. Aparatul de reazem este alcatuit dintr-o bucata tampon de cauciuc natural care este pozitionata intr-un recipient de otel, la presiune inalta, cauciucul comportandu-se ca un lichid Replica Fendi Handbags.

Aparate de reazem elastomerice

Aparatele de reazem elastomerice sunt alcatuite din straturi succesive de otel si cauciuc natural,  vulcanizate la cald, obtinandu-se astfel un sistem rezistent de preluare a incarcarilor si miscarilor existente in structura unui pod www.goodbagstore.com